Kieran Bailey
Awatar użytkownika
28
lat
178
cm
Właściciel sklepu ezoterycznego
Pracownicy Usług
Kieran Bailey
ft. Chance Perdomo
28.02.1994
Nowy Orlean
Średnie
kawaler
Właściciel
Sklep ezoteryczny "Hoodoo Paradise"
Pracownicy usług
St Anthony's Hill
ekstrawertyk vs introwertyk
pracowitość vs lenistwo
pokora vs pycha
idealizm vs materializm

Poziom MG: 1

W rozgrywkach nie zgadzam się na: Trwałe kalectwo, śmierć
Po uzgodnieniu zgadzam się na: Choroby
Trigger warning: brak
Młodość
Kieran jest synem Angielskiego biznesmena i kapłanki Voodoo z Nowego Orleanu. Pan Bailey do Ameryki przyjechał ze swoim partnerem biznesowym. Gdy tamten zajęty był romansowaniem ze swoją przyszłą żoną - Ojciec Kierana udał się na wycieczkę do Nowego Orleanu. Zaciekawiony kolorowymi wystawami skusił się, by odwiedzić kapłankę. Oboje wpadli sobie w oko i zakochali od pierwszego wejrzenia.
Pobrali się szybko - po pół roku znajomości. Nigdy jednak nie żałowali tej decyzji. Starali się o dziecko i z tych starań narodził się Kieran. W domu mówiono i po francusku, i po angielsku. Dzięki temu świetnie zna oba języki.
Muzyka
Jak na mieszkańca Nowego Orleanu przystało Kieran kocha Luizjański blues oraz jazz. Przez 5 lat był w zespole grającym blues. Dzięki swojej charyzmie oraz prawdziwe bluesowym głosie był niezwykle popularny zarówno wśród dziewczyn, jak i chłopaków. Bailey korzystał z tego jak tylko mógł. Nigdy nie ukrywał, że jest poligamistą. Jego ojciec denerwował się jak rano z pokoju syna wychodził kolejny chłopak, albo dziewczyna. Matka jednak zbywała to śmiechem i zrzucała na Nowoorleańskiego ducha.
Voodoo
Z racji tego, że jego matka jest Mambo Voodoo jest dla niego bardzo ważne. Podchodzi do tego bardzo poważnie i chętnie uczestniczy w ceremoniach i rytuałach.
Niezwykle bawi go to, kiedy ludzie myślą, że Voodoo to krwawa religia, pełna czarnej magii. Czasami, razem z zespołem, wmawiali turystom jak bardzo krwawe jest ich codzienne życie. Przecież dziewczyny lubią niebezpiecznych chłopaków, prawda? Chociaż jego mama zawsze karciła go za rozsiewanie plotek to Kirean i tak to robił. Ciągle tylko słyszał, że nagrabi tym sobie u Loa.
Kiedy nie był zajęty romansowaniem i graniem z zespołem, pomagał swojej mamie w jej sklepiku. Poznał dzięki temu przeróżne osoby. Od turystów, którzy przychodzili wystraszeni i zaciekawieni, po sąsiadki, które wpadały na babskie pogaduchy (często musiał tego wysłuchiwać rozkładając towar w sklepiku), aż do osób, które liczyły na pomoc Mambo
Przeprowadzka do Anglii
4 lata temu poznał córkę partnera biznesowego swojego ojca. Bardzo mu się spodobała - z wzajemnością. Kieran zakochał się w dziewczynie. Było mu bardzo przykro, gdy tamta chciała wrócić do rodzinnego miasteczka. Postanowił, że wróci razem z nią. Związek nie wytrzymał próby czasu ale Kieran i tak postanowił zostać. Z pomocą finansową rodziców otworzył niewielki sklep ezoteryczny i póki co nie planuje wracać do Nowego Orleanu. Kto wie może kiedyś z dnia na dzień postanowi tam wrócić?
Mów mi Eze. Piszę w 3os./czas przeszły. Wątkom +18 mówię tak.
Szukam brak danych.
Uwaga, moje posty mogą zawierać: +18.

Podstawowe

Awatar użytkownika

lat

cm
Elita

Akceptacja!

Bardzo się cieszymy, że dołączył*ś do naszego grona! Pamiętaj, że na rozpoczęcie pierwszej fabuły masz 7 dni, w czym pomoże Ci temat Kto zagra?. Nie zapomnij również o odebraniu przysługujących Ci na start odznak! W wolnej chwili zalecamy zapoznanie się z Przewodnikiem po Anglii, który ułatwi Ci wczucie się w klimat miasta. Jeśli masz ochotę, możesz rozwinąć informacje dotyczące Twojej postaci w Informatorze, założyć Kalendarz, który pomoże Ci w kontrolowaniu przebytych fabuł lub skorzystać z social media. W razie jakichkolwiek pytań, służymy pomocą. Miłej zabawy!
Mów mi Eastbourne.
Uwaga, moje posty mogą zawierać: .

Dla użytkownika

Zamknięty