Viktor Groves
Awatar użytkownika
27
lat
178
cm
Taksówkarz, diler
Pracownicy Usług
Viktor Groves
ft. Robert Pattinson
5 II 1995
Eastbourne
Średnie (wyższego stopnia)
Kawaler
Kierowca taksówki, diler
Eastbourne i okolice
Pracownicy usług
St Anthony's Hill
ekstrawertyk vs introwertyk
pracowitość vs lenistwo
pokora vs pycha
idealizm vs materializm

Poziom MG: 3

W rozgrywkach nie zgadzam się na: Zgadzam się na wszystko.
Po uzgodnieniu zgadzam się na: Wolę mieć niespodziankę.
Trigger warning: Biorę was na klatę.
O nijakich początkach
Urodzony tutaj, w Eastbourne, jako drugi syn państwa Groves. Jego ojciec pracował jako mechanik, a matka sprzątała domy bogatszym od siebie - poznali się w barze. On - anglik, ona - emgrantka z Ukrainy. Nie zarabiali zbyt wiele i nie aspirowali wysoko, ale chcieli dla swoich dzieci jak najlepiej. Zależało im, aby oboje zdobyli wyższe wykształcenie, szczerze wierząc, że zabezpieczy im to przyszłość i zapewni godny byt. Viktor zapamiętał z dzieciństwa, jak wielokrotnie powtarzali mu: „musisz koniecznie zdobyć wyższe wykształcenie”, „musisz się starać, jeżeli nie chcesz skończyć jak ojciec”. Chociaż utkwiło mu to w pamięci, niekoniecznie brał to sobie do serca.
O końcu ambitnych planów
W młodości Viktor przejawiał talent do kopania piłki, ale zapał do sportu szybko w nim zgasł - w szkole średniej wdał się w towarzystwo, które dało ujście jego nieco flegmatycznemu temperamentowi, do tej pory skutecznie temperowanemu przez zawziętych do wychowania go „na ludzi”, kochanych rodziców. Kończąc szkołę średnią, nie do końca wiedział co ze sobą począć. Rodzina naciskała na to, żeby zdobył wyższe wykształcenie. Jego starszy brat w tym momencie studiował finanse i radził sobie w tym świetnie. W oczach Viktora był nudziarzem. Wiecznie duszonym przez za ciasno przyduszony krawat. Nie szczędził mu docinek, kompletnie nie chciał iść w jego ślady. Nie potrafił też jednak wytyczyć własnej ścieżki.
O bolesnych upadkach
Ostatecznie, jedynym co w swoim życiu ukończył, był kurs na prawo jazdy. Przez pierwszych kilka lat matka ciągle na to narzekała, aż jej życie nie zabrało za tęczowy most. Wtedy też najstarszy Groves zaczął pić i wciągnął się w długi, w których spłacaniu Viktor nigdy nie był i prawdopodobnie nigdy nie będzie w stanie mu pomóc. W ich spłacaniu pomógł mu starszy syn, a Viktor pracował jako najzwyczajniejszy w świecie taksówkarz. Do czasu. Znajomi ze szkoły wdali się w złe towarzystwo, a najmłodszy Viktor zapytany, czy chciałby sobie dorobić, odpowiada prosto: „no jasne stary”.
O bezmyślności
Sprzedawanie trawki w taryfie jest proste i nie wzbudza wielu podejrzeń - wtajemniczone osoby zamawiają kursy w nieistniejące miejsca, a Groves wlicza im dodatkową „usługę” do ceny za przejazd i wydaje pakunek razem z resztą lub terminalem. Zastrzyk dodatkowych pieniędzy inwestuje w siebie - głównie w piwo i dziewczyny. Mieszka wraz z ojcem w szeregowcu pod hipotekę, której spłacaniem zajmuje się mieszkający w Londynie starszy brat. Żyje ponad stan i jest kompletnie bezmyślny - tak naprawdę nie wie do końca, w co się wpakował, przyjmując propozycję współpracy z miejscowym gangiem.
Mów mi Daddy. Możesz się ze mną skontaktować przez Discorda jestem na serwerze Eastborune. Piszę w trzeciej osobie czasu przeszłego, kiedy wena zawieje. Wątkom +18 mówię przekonaj mnie.
Uwaga, moje posty mogą zawierać: narkotyki, erotykę, głupotę i (fabularną) wredotę.

Podstawowe

Osobowość

Likes & dislikes

Za fabuły

Eventy

Awatar użytkownika

lat

cm
Elita

Akceptacja!

Bardzo się cieszymy, że dołączył*ś do naszego grona! Pamiętaj, że na rozpoczęcie pierwszej fabuły masz 7 dni, w czym pomoże Ci temat Kto zagra?. Nie zapomnij również o odebraniu przysługujących Ci na start odznak! W wolnej chwili zalecamy zapoznanie się z Przewodnikiem po Anglii, który ułatwi Ci wczucie się w klimat miasta. Jeśli masz ochotę, możesz rozwinąć informacje dotyczące Twojej postaci w Informatorze, założyć Kalendarz, który pomoże Ci w kontrolowaniu przebytych fabuł lub skorzystać z social media. W razie jakichkolwiek pytań, służymy pomocą. Miłej zabawy!
Mów mi Eastbourne.
Uwaga, moje posty mogą zawierać: .

Dla użytkownika

Zamknięty