Awatar użytkownika
22
lat
167
cm
Mały Sport & Rekreacja
Windsor
01.06.2000
Anglia
belgijski koń gorącokrwisty
wałach
siwa
brak
Mały Sport & Rekreacja
Mia Alight
Odwaga
Ambitność
Temperament
Inteligencja
Towarzyskość

Poziom MG: 3

W rozgrywkach nie zgadzam się na: nie mam zastrzeżeń
Po uzgodnieniu zgadzam się na: wszystko
Początki
Urodził się w niewielkiej hodowli, która rocznie produkowała zaledwie garstkę źrebiąt. Jako półtoraroczny młodzik został wycięty, a w wieku trzech lat wstępnie ujeżdżony. Nie od razu został jednak wystawiony na sprzedaż - postanowiono go zatrzymać i porządnie ułożyć pod siodłem, by w przyszłości mógł pracować jako koń szkółkowy. Przygotowanie do tej roli zajęło około dwóch lat, po upływie których mógł zacząć chodzić pod lepiej jeżdżącymi osobami. Gdy miał sześć lat, jego rodzima stajnia wreszcie postanowiła go puścić w świat.
Dalszy rozwój
Został sprzedany do stajni rekreacyjnej, w której regularnie pracował w szkółce, wprowadzając adeptów jeździectwa w ten piękny świat. Doskonale sprawdzał się w swojej roli - był nie tylko grzeczny i miły, ale też dobrze wyszkolony, dzięki czemu uczniowie mogli czerpać pełnymi garściami z jazd na jego grzbiecie. Ówczesny właściciel też bardzo dbał o stan i poziom wyszkolenia wałacha, co zapobiegło pojawieniu się brzydkich nawyków. Niestety biznes upadł, co zmusiło właściciela do sprzedania wszystkich koni. Takie konie jak Windsor zawsze były jednak pożądane, więc bez problemu znalazł nowy dom i w wieku piętnastu lat, trafił na południe Anglii, do Orchard Stable.
Teraźniejszość
Minęło siedem lat, odkąd pojawił się w Orchard Stable. Połowę tego czasu spędził w szkółce, z której ostatecznie został wykupiony. Zainteresowała się nim jedna z zawodniczek, Mia Alight, pod którą wystartował jeszcze parę razy w zawodach, zanim ponownie został wystawiony na sprzedaż. Decyzja ta była umotywowana wyjazdem kobiety. Wałach nie musiał już jednak wracać do szkółki, by pracować na swoje utrzymanie - odkupiła go inna kobieta, Lorien Wayford. Po paru latach historia zatoczyła jednak koło, ale w wyjątkowo szczęśliwy dla Windsora sposób - Mia, po powrocie do Eastbourne, ponownie wzięła wałacha pod swoje skrzydła, gdy akurat znowu szukał nowego domu. Teraz, jako dwudziestodwuletni konik, wciąż chodzi pod siodłem, ale raczej okazjonalnie, zważywszy na dolegliwości związane z wiekiem.
Mów mi Windsor. Piszę w trzeciej osobie czasu przeszłego.
Uwaga, moje posty mogą zawierać: .

Podstawowe

Osobowość

stajnia Orchard
Awatar użytkownika
7
lat
1
cm
ośrodek jeździecki
Elita

Akceptacja!

Bardzo się cieszymy, że dołączył*ś do naszego grona! Pamiętaj, że na rozpoczęcie pierwszej fabuły masz 14 dni, w czym pomoże Ci temat Kto zagra? oraz zarezerwowaniu boksu. Nie zapomnij również o odebraniu przysługujących Ci na start odznak! W wolnej chwili zalecamy zapoznanie się z Przewodnikiem jeździeckim, z którego dowiesz się jak wygląda trening konia. Jeśli masz ochotę, możesz rozwinąć informacje dotyczące Twojej postaci w Informatorze, założyć Kalendarz, który pomoże Ci w kontrolowaniu przebytych fabuł. W razie jakichkolwiek pytań, służymy pomocą. Miłej zabawy!
Mów mi Orchard. Piszę w -. Wątkom +18 mówię -.

Dla użytkownika

stajnia Orchard
Awatar użytkownika
7
lat
1
cm
ośrodek jeździecki
Elita
o. Cunningham
m. Werly Chin De Muze

Maść:
siwa
Rasa:
belgijski koń gorącokrwisty
Wzrost:
167 cm
Data urodzenia:
01.06.2000
Pochodzenie:
Anglia
Hodowca:
Claude Demets
Właściciel:
Mia Alight

Głowa:
brak

Nogi:
Lewa przednia:
brak
Lewa tylna:
brak
Prawa przednia:
brak
Prawa tylna:
brak
Kłoda:
brak
Znaki szczególne:
brak
00/00/0000
Opis wywiadu:
tekst
Zabiegi:
tekst
Zalecenia:
tekst
Weterynarz:
tekst
zajęte miejsce
dyscyplina i klasa
ranga
jeździec
I msc
krajowe
Mia Alight
I msc
-
Mia Alight
II msc
krajowe
Mia Alight
II msc
krajowe
Mia Alight
III msc
krajowe
Mia Alight
III msc
krajowe
Harley Davidson
III msc
krajowe
Sebastian Collin
V msc
krajowe
Luke Sugarman
V msc
krajowe
Mia Alight
VI msc
krajowe
Mia Alight
VII msc
krajowe
Mia Alight
VIII msc
krajowe
Mia Alight
Eloise Morris
podpis wystawiającego
Mia Alight
podpis lub pieczątka właściciela
Mów mi Orchard. Piszę w -. Wątkom +18 mówię -.

Dla użytkownika

Zamknięty